Ban Topa! WeConnect & TOP meet-up

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om na jouw studie te werken in Curaçao, Bonaire of Aruba? Wil je weten wat het TOP Traineeship Bonaire precies inhoudt?

Kom dan naar de GRATIS Ban Topa die WeConnect organiseert op:

Vrijdag 15 november, van 16.00 tot 18.00 uur.

Locatie: Haagse Hogeschool (naast Station Den Haag HS) lokaal: Ovaal 337.

Programma

 • Introductie WeConnect (Tanja Fraai)
  Wat doet WeConnect precies? Met welke werkgevers is er contact en om wat voor vacatures gaat het? Wat kan ik verwachten als ik via WeConnect solliciteer?
  Gefilmde pitches van werkgevers op zoek naar jou!
  Tips over: wat is een goed salaris om te vragen als starter en hoe onderhandel ik daarover? Wat kan ik verwachten als het gaat om verhuiskosten vanuit Nederland?
 • Opleiding Fiscaal Recht op UoC (Germaine Rekwest)
  In 2019 is de opleiding Fiscaal Recht van start gegaan aan de University of Curaçao. Zowel op bachelor als op masterniveau. Fiscaliste Germaine Rekwest vertelt er meer over!
 • TOP Traineeship Bonaire
  Een talentontwikkelprogramma ontwikkeld door het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties en de lokale overheid Bonaire.
  TOP coördinator Judith Brekelmans komt over uit Bonaire om te vertellen waarom dit een uniek leer-werktraject is, wat de randvoorwaarden zijn en hoe je kunt solliciteren en waarom specifiek ‘eilandskinderen’ welkom zijn. Trainee Shanelca Martha (ook over uit Bonaire!) vertelt over haar ervaringen.
 • Borrel met pastechi’s!

Verplicht aanmelden (uiterlijk 13 november) via: